De gastouders van Regio Midden Nederland stellen zich aan u voor

Buren

Gastouderopvang Oranje, professionele, kleinschalige en gezellige opvang in het Betuwse Buren

 

Hallo, ik ben Cindy, 40 jaar en ik woon samen met mijn man en twee kinderen; een zoon van 12 jaar en een dochter van 10 jaar in het Betuwse Buren.
Ik werk sinds 1997 in de kinderopvang. De eerste 11 jaar bij een peuterspeelzaal 2-4-jarigen en de laatste 9½ jaar werk ik bij een kinderdagverblijf op een babygroep 0-2-jarigen.
Ik kies ervoor om per 1 januari 2018 gastouder te worden omdat ik kleinschalige opvang wil bieden en alle kinderen alle aandacht kan geven.
Ik bied flexibele opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag bied ik meer opvangplekken aan. Heeft u andere wensen, dan kunt u daarnaar vragen.

Genieten doe ik van de kinderen door hoe zij zichzelf zijn en ontwikkelen met hun eigen talenten.
De baby’s met hun gezichtsuitdrukkingen en ontwikkeling, de dreumessen met hun grenzen zoeken en ondeugendheid die kan ontwikkelen en de peuters met hun grapjes, stoere grote kinderen gedrag en hun vaak aangeboden hulp.

Ik vang kinderen op in een gezellige, helpende, vrolijke en huiselijke sfeer met grapjes en knuffels.
We gaan SAMEN binnen en buiten spelen, naar de speeltuin, knutselen, bouwen, nepkoken, echte koekjes bakken en ga zo maar door.

Bent u net zo enthousiast als ik en wilt u daarom informatie? Dan kunt u op mijn website www.GastouderopvangOranje.com kijken.

Neem contact op

Vianen

Oppashuys Plexat in Vianen heeft weer enkele plekjes vrij voor nieuwe gastkindjes. Baby's en peuters van 0-4 jaar zijn van harte welkom op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De gastouder biedt al jarenlang, naar grote tevredenheid van de ouders, opvang aan hun kinderen tot zij naar school gaan. Zoekt u ook zo'n huiselijke plek waar veel rust en aandacht is voor uw kind(eren), neem dan contact met mij op. U kunt ook een kijkje nemen op de website van Oppashuys Plexat http://oppashuysplexat.nl/

Neem contact op

Culemborg

Bent u op zoek naar een gezellig en flexibel opvangadres in Culemborg, dan heeft gastouderopvang BijDeHand nog een plekje vrij op de donderdag. De gastouder biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Zij woont in een zeer kindvriendelijke omgeving met voldoende (buiten)speelmogelijkheden. Er is voldoende speelgoed aanwezig voor kinderen van alle leeftijden. De gastouder gaat graag met de kinderen op stap (kinderwagen en tweelingwagen zijn aanwezig). Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Culemborg

Een liefdevolle en leuke gastouder in het centrum van Culemborg heeft vanaf begin november 2017 weer wat plekjes vrij. Bent u voor einden van dit jaar op zoek naar een fijne gastouder voor uw kind(eren) dan maak ik graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak voor u.

Neem contact op

Zoelen

" Hallo, ik ben Diana, trotse moeder van twee dochters van 11 en 2.5 jaar, als u gaat werken vang ik met liefde en plezier uw zoon/dochter op. Uw zoon/dochter, is bij mij in goede handen en kan lekker spelen met andere kinderen.

Ik streef ernaar een veilig en vertrouwd opvangadres voor uw zoon/dochter te zijn waar hij/zij met plezier naartoe komt. Zodat u met een gerust hart kunt gaan werken.

Onze woning en gedeelte van onze tuin is afgestemd op de opvang van kinderen, er is voldoende speelgoed en speelruimte aanwezig.

Momenteel heb ik plaats op maandag en dinsdag. 

Neem contact op

Gastouder aan huis in Culemborg

Woont u in Culemborg of directe omgeving en bent u opzoek naar een gastouder bij u aan huis, dan hebben een leuke gastouder voor u. Zij is beschikbaar op maandag en dinsdag. Alle ouders en kinderen zijn altijd vol lof over haar. Zij is zeer creatief en maakt van de opvang dagen echt een feestje.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact op.

Neem contact op